Nu kom äntligen ett härligt delmål, provkörning! Det var riktigt roligt o kallt.. Kanske ingen novemberbil!

Det som har gjorts sen sist är att få till ett par extra returfjädrar på klykorna. De behövs för att få mer känsla och få bort känslan av semestergas. Även monterat dit ett sidostöd för min höger armbåge för min balans skull. Tog bort mittarmstödet och skruvade dit en bit bänkskiva o en regel för att testa höjd och storlek. Kändes ok men ska justera till den lite till nästa tur.

Vid provkörningen konstaterades att bromsen tar för snabbt. Jag behöver bara rotera på klykan ytterst lite för att bilen ska bromsa hårt. Jag har nu precis skickat in hallgivaren till Regal för omprogrammering, stort tack för servicen, så den får lite mer utväxling så den blir lite mer lättkörd.
Märkte även att bilen svänger fint åt vänster men både trögare och mindre utväxling åt höger. Någonstans i styrningen kärvar den och styrriktningen är lite sned så det får också undersökas framöver.
Även får jag in en felkod när hastigheten blev högre än 40km/h, den kommer troligtvis ifrån styrstångens lägesgivare till anti-sladd systemet. Den givaren ska man inte pilla på har jag hört men vi har råkat dissekera den och gjort nya fästen till den så det blir spännande att se om man kan nollställa den?

Nästa steg blir att prova hallgivaren till bromsen efter programmeringen för att se om bromsen blir lite mindre snabb. Men det blir nog när snön smält…;)
En liten film på provkörning. Tyvärr inget ljud men bevis på att den har rullat ute.